It is currently Sat Aug 18, 2018 11:47 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 18, 2018 6:42 pm 
Offline
LE Member

Joined: Wed Jul 18, 2018 6:37 pm
Posts: 1
Year and Trim: 2000 Bonneville ssei Pewter Tan interior
Anyone know a fix for this my research shows it is probably the actuator, but can not find a you tube specif to my 2000 ssei on how to replace the part can anyone help?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Related topics
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. REar Defrost

myworld

3

822

Thu Sep 29, 2011 2:15 pm

willwren View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 98 lesabre rear defrost not working.

rogers9c1

4

2932

Tue Nov 30, 2010 6:18 pm

sonoma_zr2 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2003 SSEI - Rear Defrost

Rhodizzle

17

945

Fri Sep 09, 2016 11:17 pm

ddalder View the latest post

There are no new unread posts for this topic. a/c doesn't blow cold anymore, just kind of semi-cool/warm

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

powerdog

36

7680

Mon Jun 07, 2010 10:29 am

powerdog View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Nothing coming through vents

sjonesd3

4

772

Thu Feb 13, 2014 4:51 am

sjonesd3 View the latest post

 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group


phpBB SEO