It is currently Sat Apr 20, 2019 8:07 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 05, 2019 11:11 am 
Offline
LE Member

Joined: Tue Feb 05, 2019 11:03 am
Posts: 1
Year and Trim: 2003 sle
I have a 2003 sle. About a week ago I put a shift kit in due to a slight slip. Everything there worked out great. Shortly after my airbag light would occasionally flash. Then a few days later my power locks would quit working sometimes. Then finally the other day the gauge panel was dead. I shut off the car and tried to restart it and the key wouldn’t start the car. My buddy showed up with his trailer. In the process of pulling the car on the power locks tripped off. I turned the key and the car started right up. Without gauges I drove it home and let it run for 20 minutes. Shut it off and now it won’t start. Sometimes when I try to start it the alarm will go off. I have no interior lights and the windows and locks do not work. The power seats work. It has had an aftermarket radio in it for well over 4 months. Does anyone have any ideas for me? Or is there already a page for this I’m not seeing? I’m new here and just want to drive my car again...any help is greatly appreciated. Hate having it sit always loved these cars.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 06, 2019 12:39 pm 
Offline
Certified Bonneville Nut
Certified Bonneville Nut
User avatar

Joined: Mon May 10, 2010 6:11 pm
Posts: 9069
Location: Chicago, IL
Year and Trim: 2003 SLE
Sounds like you may have a loose ground somewhere.

_________________
-Car Guy Carl
"Penelope" - 2003 SLE - 187k Miles
"Sydney" - 2000 Honda S2000 - 61k miles
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 06, 2019 12:59 pm 
Offline
Resident Gearhead
Resident Gearhead
User avatar

Joined: Mon May 19, 2008 10:30 pm
Posts: 8751
Location: Grand Rapids, Michigan
Year and Trim: 2014 Cadillac XTS Vsport.
I'd suggest checking power and ground around the main connections. Check battery condition, the connections on the battery, remove the cable from the negative battery terminal at the floor pan. Clean up any rust or corrosion. Also, check the power cable at the underhood fuse block.

_________________
*Gone, but not forgotten* - Black 2000 SSEi, HIR Headlights, Angel Eyes fogs, 3rd brake light overlay, hi-flo cat, 180 degree thermostat, HS 1.9 rockers, LSx yellow springs, Intense FWI, PCM, shift kit, push rods, and 3.4 Pulley. ZZP Power Log.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Related topics
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. ECC 2003 SE?

1oldman

10

872

Fri Oct 30, 2015 2:57 pm

gtpstyl View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2003 ssei vs 99 sle

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

deano55

25

2857

Sat Mar 03, 2012 11:42 am

deano55 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2002 or 2003? not sure

YoungBonne12

8

973

Thu Nov 17, 2011 11:29 pm

01bonneSC View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2003 SSII

tanderson

11

1988

Sun Jun 01, 2008 12:49 am

radomirthegreat View the latest post

There are no new unread posts for this topic. No crank 2003 bonneville

jbac06

4

1455

Mon Aug 19, 2013 6:18 pm

jbac06 View the latest post

 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group


phpBB SEO