It is currently Mon Jun 25, 2018 6:02 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 11, 2015 10:04 pm 
Offline
GXP Member
GXP Member
User avatar

Joined: Fri Dec 09, 2011 9:40 pm
Posts: 242
Location: Forks of the Credit, Ontario
Year and Trim: Pullied Clean 2k Black SSEi...
Hey all...last year I had the joy of needing to go under the driver seat, and replace my very corroded terminal block. I eliminated the water issues, and did an excellent job of properly soldering the connector, and shrink tubing it, etc. This week, the passenger door stopped working again, window, locks and mirrors, however now it carries new symptoms. The interior light won't turn off, the headlights are not turning on, and I have checked the splice, and it is dry and fully intact.

I tried the slam door technique with no luck, so has anyone other ideas to help?? Is there any other areas that could cause this interruption?

TIA...

_________________
Image

2000 SSEi - Hoddmann ported LIM and GenIII, 3.2 MPS, 1.8 SLP's, SSAC's, 3" Catback, AL104, 180tstat, Custom FWI, Cartuned


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 14, 2015 4:48 pm 
Offline
GXP Member
GXP Member
User avatar

Joined: Fri Dec 09, 2011 9:40 pm
Posts: 242
Location: Forks of the Credit, Ontario
Year and Trim: Pullied Clean 2k Black SSEi...
*dang*...no ideas?? Is there any possibility this wire running under the pass seat could be subject to similar corrosions??

_________________
Image

2000 SSEi - Hoddmann ported LIM and GenIII, 3.2 MPS, 1.8 SLP's, SSAC's, 3" Catback, AL104, 180tstat, Custom FWI, Cartuned


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 15, 2015 12:49 pm 
Offline
Resident Gearhead
Resident Gearhead
User avatar

Joined: Mon May 19, 2008 10:30 pm
Posts: 8707
Location: Grand Rapids, Michigan
Year and Trim: 2014 Cadillac XTS Vsport.
Most of those things are controlled by the passenger door module. Not sure on how it would affect the headlights, however.

_________________
*Gone, but not forgotten* - Black 2000 SSEi, HIR Headlights, Angel Eyes fogs, 3rd brake light overlay, hi-flo cat, 180 degree thermostat, HS 1.9 rockers, LSx yellow springs, Intense FWI, PCM, shift kit, push rods, and 3.4 Pulley. ZZP Power Log.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 15, 2015 1:50 pm 
Offline
SSE Member
SSE Member

Joined: Fri Feb 06, 2015 5:11 am
Posts: 107
Year and Trim: 2002 Bonneville SLE
Have any way of reading codes? Would point us in either. aground or general door module issue.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Related topics
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. 2002 bonneville a/c cold only on passenger side

labels99

2

1370

Fri May 14, 2010 10:03 am

Archon View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2003 Electrical Issue

YBUY4DS

6

930

Fri Nov 30, 2012 12:19 am

Archon View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Electrical..or boost/vaccum issue?

DrivingExcitement

0

475

Mon Mar 25, 2013 8:31 pm

DrivingExcitement View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Attachment(s) Need location of wire splice pack

JEFFSSSEI

3

369

Wed Nov 29, 2017 9:14 pm

JEFFSSSEI View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2000 Bonneville Electrical Issues

TD Waterhse

8

3723

Tue Nov 16, 2010 1:24 pm

harofreak00 View the latest post

 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group


phpBB SEO