It is currently Tue Jun 02, 2020 5:48 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: really weird problem
PostPosted: Sun Jul 18, 2010 12:31 pm 
Offline
SSEi Member
SSEi Member

Joined: Thu Jun 24, 2010 6:53 pm
Posts: 181
Year and Trim: 2000 SLE
ever since i pulled my MAF and put it back, when i turn my air on it comes ONLY out of the defroster. No air at all comes out of the vents. thanks a bunch if you guys can help me

_________________
Image
2000 bonneville SLE, cleared headlights + taillights, 2 12'' Rockford Fosgate P3's, 2 Kenwood 1800 watt amps, 1 250 watt Mtx 2 chanel with an Alpine head unit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Sun Jul 18, 2010 1:05 pm 
Offline
GXP Member
GXP Member
User avatar

Joined: Sat May 24, 2008 8:30 pm
Posts: 222
Location: West Des Moines,Iowa
Year and Trim: 1993 SSEi
Check out this thread
http://pontiacbonnevilleclub.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=19444


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Sun Jul 18, 2010 2:45 pm 
Offline
SSEi Member
SSEi Member

Joined: Thu Jun 24, 2010 6:53 pm
Posts: 181
Year and Trim: 2000 SLE
everything is connected except for my MAF and IAC

_________________
Image
2000 bonneville SLE, cleared headlights + taillights, 2 12'' Rockford Fosgate P3's, 2 Kenwood 1800 watt amps, 1 250 watt Mtx 2 chanel with an Alpine head unit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Sun Jul 18, 2010 9:34 pm 
Offline
Resident Gearhead
Resident Gearhead
User avatar

Joined: Mon May 19, 2008 10:30 pm
Posts: 8773
Location: Grand Rapids, Michigan
Year and Trim: 2014 Cadillac XTS Vsport.
Do you have the manual or automatic system? Was the battery disconnected during any of your tests? The 2000+s do not use vacuum actuators. They are all electronic. It sounds as if your mode actuator has gone bad, and coincidentally decided to do it while working on your other problems.

_________________
*Gone, but not forgotten* - Black 2000 SSEi, HIR Headlights, Angel Eyes fogs, 3rd brake light overlay, hi-flo cat, 180 degree thermostat, HS 1.9 rockers, LSx yellow springs, Intense FWI, PCM, shift kit, push rods, and 3.4 Pulley. ZZP Power Log.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 8:16 am 
Offline
SSEi Member
SSEi Member

Joined: Thu Jun 24, 2010 6:53 pm
Posts: 181
Year and Trim: 2000 SLE
um, im not sure if its auto or manual. my tranny is auto if thats what your talking about. lol. other than that i have no idea what else is auto or manual

_________________
Image
2000 bonneville SLE, cleared headlights + taillights, 2 12'' Rockford Fosgate P3's, 2 Kenwood 1800 watt amps, 1 250 watt Mtx 2 chanel with an Alpine head unit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 10:17 am 
Offline
Resident Gearhead
Resident Gearhead
User avatar

Joined: Mon May 19, 2008 10:30 pm
Posts: 8773
Location: Grand Rapids, Michigan
Year and Trim: 2014 Cadillac XTS Vsport.
Do you have two knobs on your hvac panel where you can adjust the termperature for eash side, or do you have knobs to set the fan speed, air direction and one from cold to hot for the temperature?

_________________
*Gone, but not forgotten* - Black 2000 SSEi, HIR Headlights, Angel Eyes fogs, 3rd brake light overlay, hi-flo cat, 180 degree thermostat, HS 1.9 rockers, LSx yellow springs, Intense FWI, PCM, shift kit, push rods, and 3.4 Pulley. ZZP Power Log.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 12:51 pm 
Offline
Retired Site Developer
Retired Site Developer
User avatar

Joined: Tue May 27, 2008 10:30 pm
Posts: 20960
Location: MN/IA
Year and Trim: '17 Silverado 1500
Do you have digital climate control with the screen that displays temperature, or one with just knobs and buttons? I think this is a coincidence, not anything to do with your MAF/IAT issue.

_________________
Bye Bye:
Image
RIP sandrock
Sirius wrote:
Think about it. You’re tooling down the road in your Prius, knowing full-well that this thing being green is as big a sham as federally mandated ethanol-enriched gas, Russia pulling out of Ukraine, and Obamacare.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: really weird problem
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 1:33 pm 
Offline
SSEi Member
SSEi Member

Joined: Thu Jun 24, 2010 6:53 pm
Posts: 181
Year and Trim: 2000 SLE
yes i have the screen that displays the temperature

_________________
Image
2000 bonneville SLE, cleared headlights + taillights, 2 12'' Rockford Fosgate P3's, 2 Kenwood 1800 watt amps, 1 250 watt Mtx 2 chanel with an Alpine head unit.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Related topics
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. No start due to electrical problem and/or security problem

SPLLOUDER

6

1295

Wed Oct 17, 2012 8:53 am

sethjamesrimrodt View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Some weird light problems

Datbonneville1

5

863

Sun Mar 30, 2014 6:51 pm

J Wikoff View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Weird Electrical Issues, all the Sudden

FireDragon

2

837

Tue Jul 15, 2014 12:11 am

FireDragon View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Gas Gauge acting weird and SES light ??

DebinNY

7

2191

Fri Jan 28, 2011 10:53 am

steelmanwy View the latest post

There are no new unread posts for this topic. weird things happening and i dont like it. Help please.

Lil'missburnout

16

1732

Thu May 28, 2009 11:49 pm

carl View the latest post

 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group


phpBB SEO