It is currently Sun Aug 19, 2018 5:19 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 20, 2014 12:18 pm 
Offline
LE Member

Joined: Sun Jul 20, 2014 11:54 am
Posts: 2
Year and Trim: 2002 Pontiac Bonneville SE
Super glad I found this forum. :)!

I've been avoiding this problem for like 5 months, but..

Went to open my door one day, and the automatic lights didn't come on, which was peculiar.. So I closed the door and tried to turn them on myself and it didn't work. In fact, I tried all of the interior lights and none of them worked. I turned the car on and my cigarette lighter wasn't charging my navi, so I tried the others and they didn't work either. I tried to unlock the doors for my girlfriend to get in and the door module locks didn't work, (though thankfully the power windows still did) so.. Nothing in my car electrically is working except for the dashboard and radio lights. Everything is FUBAR.

I know little to nothing about car repair minus basic maintenance for it. So if you can help me out please be as descriptive as possible. Thanks, guys.

- Markus


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 20, 2014 8:16 pm 
Offline
Posts like an L36
Posts like an L36
User avatar

Joined: Thu May 29, 2008 7:52 pm
Posts: 865
Location: Maryland
Year and Trim: 2002 SSEi
2004 Bonneville GXP
It may be a bad drivers door module but try disconnecting the battery overnight and see if you can 'reset' it.

_________________
bobgto65
Image
2004 Bonneville GXP 62,000 miles purchased 04/13
2009 G8 GXP PBM, M6 9580 miles, no mods, sold 08/15
2009 G8 GT SBM 36,000 miles, modded 430 whp
2002 Bonneville SSEi 203,200 miles (sold 3/2014)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 21, 2014 6:04 am 
Offline
LE Member

Joined: Sun Jul 20, 2014 11:54 am
Posts: 2
Year and Trim: 2002 Pontiac Bonneville SE
bobgto65 wrote:
It may be a bad drivers door module but try disconnecting the battery overnight and see if you can 'reset' it.

I disconnected it for about five minutes before, should I try a whole night?

do you think that's what the whole issue is?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 21, 2014 2:02 pm 
Offline
SSEi Member
SSEi Member

Joined: Thu Oct 31, 2013 9:59 pm
Posts: 156
Location: Eugene, Oregon
Year and Trim: 1988 LE
Could be a BCM issue, although I'm not aware of the Bonneville's having issues as much as the W bodies were having.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Related topics
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. 2002 SSEi Electrical Issues - Need some advice

SSEIking

7

1586

Sun Aug 11, 2013 1:05 pm

gold8165 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2002 SLE terrible skip ,usually under load

bolsonic

8

1785

Thu Jan 02, 2014 1:23 am

bolsonic View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2002 SE Electrical Issue...

chrisatpsu

0

625

Thu Dec 04, 2014 8:56 pm

chrisatpsu View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Electrical issues...

305RSlc

15

2136

Mon Aug 02, 2010 10:37 pm

00Beast View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Electrical issues

Tazman3212

12

1712

Tue May 21, 2013 1:24 pm

gweg_b View the latest post

 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group


phpBB SEO